Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.
Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234
Marka | Baking Anna |
Kraj produkcji | Polska |
Kaloryczność (w 100g) | 105 kcal |
Waga | 1000 g |
DOSTARCZYMY KAŻDE ZAMÓWIENIE!
Jeśli chcesz otrzymać zamówiony towar w zaciszu własnego domu, wybierz opcję "Dostawa kurierem". Nasi "szybkobiegacze" dostarczą zamówienie pod wskazany adres w Twoim mieście i przyjmą płatność gotówką lub kartą bankową.
Dla wszystkich miast w Polsce wysyłamy zamówienia do dowolnego Paczkomatu InPost lub Poczty Polskiej.
Bezpłatnie dla zamówień od 300 zł.
Rzeczywiste warunki i dokładny koszt dostawy dla Twojego miasta zobaczysz w koszyku podczas składania zamówienia.
Życzymy udanych zakupów!
ZAPŁAĆ ZA SWOJE ZAMÓWIENIA W DOGODNY DLA CIEBIE SPOSÓB!
Akceptujemy:
Gotówka: przy dostawie kurierem oraz w punkcie odbioru własnego.
Karty bankowe: akceptujemy płatności kartami VISA, Maestro, Mastercard i Blik. Usługa płatności jest chroniona zgodnie ze standardem PCI DSS.
Pieniądz elektroniczny: współpracujemy z systemem płatności PayPal.
Wybierz dogodną metodę płatności w koszyku podczas składania zamówienia.
Życzymy udanych zakupów!